U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie
Raamdecoratie Verf & Wand

Raamdecoratie

Vroeger moest raamdecoratie of binnenzonwering vooral functioneel zijn. Tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval. Integendeel. Trendy rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, paneelgordijnen, vlinderjaloezieën of shutters zijn ware interieuritems geworden.

 

Klik op de Luxaflex product showcase voor meer productinfo.

Bekijk hier het inspiratiemagazine van 2016 van dimago® met de laatste woontrends. 

Heb je nog vragen, vul dan het offerteformulier in en wij nemen contact met je op. 

De interieurspecialist van Verf & Wand helpt je bij het maken van de juiste keuze. Welk soort binnenzonwering het wordt en waar het komt te hangen. Ook combinaties van verschillende producten zorgen vaak voor verrassende uikomsten. Zo zijn vouwgordijnen en jaloezieën bijvoorbeeld heel goed met gordijnen te combineren.

Want aan keuze mag het niet onbreken. Ga je voor kunststof, hout, stof of metaal? Je zegt het maar! De keuze in kleuren is zelf nóg uitgebreider. En wil je brede of smalle lamellen? Een sierlijke schulprand langs je rolgodijn? Of een speciale zoom in het vouwgordijn. Verf & Wand levert je precíes wat jij wilt, ook van topmerken als Luxaflex (Bekijk de Luxaflex Product Showcase: ) en Multisol. En natuurlijk van ons eigen kwaliteitsmerk dimago®.

Bij Verf & Wand eindigt de service niet met advies over kleuren, soorten en merken. Ook een professionele opname van de maten en de montage behoren tot ónze verantwoordelijkheid. Succes gegarandeerd!

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
BACK TO TOP