U bent hier: Flexa Pure>Flexa Pure
Flexa Pure, flexa, pure,

Flexa Pure

Flexa pure is ontwikkeld door Flexa colour lab. Deze verf is alleen te koop bij Verf en Wand speciaalzaken en zal alle ruimte in huis verwarmen door ongekend mooie kleuren.

Geniet van de voordelen van Flexa Pure, want deze is reukloos en droogt snel! De innovatieve kleuren van Flexa pure kleurencollecties kunnen bij iedereen van toepassing zijn. De productie van Flexa Pure is milieuvriendelijk en van perfecte kwaliteit. Het assortiment van Flexa Pure bestaat uit; Pure lak zijdeglans, Pure lak hoogglans, Pure lak mat, Pure muurverf extra mat, Pure muurverf kalkmat, Pure muurverf zijdemat.

Flexa Pure verf

Ontdek al deze tijdloze kleuren op de unieke kleurenwand in onze winkels: een dynamische presentatie van Pure-kleuren volgens kleurgroep. Zo leven de kleuren voor je ogen op en stap je meteen in de wereld van Pure. Hier praat je niet zomaar over kleuren, maar je ziet en voelt ze. De losse A4 kleurstalen vormen een ideale aanvulling om thuis je kleurkeuze te bepalen. Handgeschilderd en mooi groot, geven ze een reëel beeld van de kleur bij verschillende soorten lichtinval, kamer per kamer. De Flexa Pure lakken zijn watergedragen, de Pure muurverven Zijdemat en Kalkmat zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen. Een nieuwe en unieke kwaliteit voor dit soort verven. Bij gebruik zal je merken dat de verf eenvoudig te verwerken is, uitstekend dekt en een mooie strakke eindlaag geeft. De verf is geurarm en droogt snel, zo kan je al snel van het perfecte eindresultaat genieten

Bestel Flexa Pure verf direct online

BACK TO TOP