U bent hier: gordijnstoffen-op-maat>gordijnstoffen-op-maat

Gordijnstoffen op maat

Veel van onze gordijnstoffen zijn kamerhoog waardoor we ze naadloos kunnen verwerken.

De voordelen van gordijnen zijn talloos. Gordijnstof is mooi, waardoor jouw kamer precies díe uitstraling krijgt die jij wilt. Ze zijn praktisch, want ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen fel zonlicht. Maar gordijnstoffen geven ook een warme uitstraling aan je kamer.

Bijkomend voordeel van het assortiment gordijnstoffen van Verf & wand is, dat veel van onze gordijnstoffen kamerhoog zijn waardoor we ze naadloos kunnen verwerken. Het gordijn bestaat dan namelijk uit één doorlopend stuk stof, waarin geen naden zichtbaar zijn. Een perfecte oplossing voor als je jouw gordijn tot op de grond wilt laten hangen.

Zoek een winkel bij u in de buurt voor gordijnstoffen.

Een overzicht van de meest gangbare plooisoorten:

  • enkele plooi: voor zware en volumineuze stoffen (zoals velours);
  • dubbele plooi: veelgebruikt en geschikt voor alle stofsoorten;
  • drievoudige plooi (of triplooi): voor dunne en lichtere stoffen met een soepele plooival (minder geschikt om te voeren);
  • retourplooi: voor een perfecte plooival door de zigzagwerking. Er is minder ruimte nodig bij de opengeschoven gordijnen
  • stolpplooi: voor mooie, platte plooien in vitragestoffen. Je kunt deze plooi niet opzij schuiven.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor lussen of ringen om de gordijnen aan op te hangen. Als je hiervoor kiest, schuif je de lussen of ringen aan een staalkabel of een roede. Meer weten over de verschillende confectiemethoden? Vraag het aan de Verf & Wand interieurspecialist.

 

BACK TO TOP