U bent hier: Histor>Histor
Histor

Histor

In uw interieur geven kleuren een bepalende stemming. Met Histor verf wordt jouw huis een fijne leefomgeving. Bij Histor verf kunt u kiezen uit twee verschillende soorten verf, acryl of alkyd. Histor heeft alles in huis voor uw verf klus.

Voor elke verf klus heeft Histor wl een bijpassend verfproduct. Bent u er nog niet uit wat u wilt, dan zorgen wij voor inspiratie. Door met u enkele stappen door te nemen zorgen we samen voor uw ideale kleurensamenstelling. Ons prachtige kleurenpalet is afgestemd op het maken van perfecte kleur combinaties. De verschillende lakken en muurverven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Histor beschikt ook over een onderzoekslaboratoria. Hier wordt hard gewerkt aan de beste muurverven en lakken. Sinds de introductie van Histor 60 jaar geleden is deze op de Nederlandse markt een A- verf merk geworden.

Histor One verf

De Histor ONE verf-lijn biedt zowel muurverven als lakken die beschikbaar zijn in drie glansgraden. De muurverf is verkrijgbaar in drie varianten: kalkmat, extra mat en zijdemat. De kalkmatte variant geeft een maximaal poedermat effect en een excellente dekking. De extra matte variant geeft een chique resultaat, uitstekende dekking, is zeer goed reinigbaar, evenals de zijdematte variant die zorgt voor een zachte glans.
Lakken van de Histor ONE lijn zijn bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen. Dit betekent dat de oppervlakte waar de laklaag is opgebracht eenvoudig reinigbaar is. Histor ONE biedt drie varianten lak: hoogglans, zijdeglans en mat.

Bestel nu uw Histor verf online

BACK TO TOP