U bent hier: Horren>Horren
Horren

Horren

In de zomer hebben veel mensen last van vliegen in huis. Horren zijn ideaal om deze tegen te gaan en brengen nog veel meer voordelen met zich mee, zoals dat de frisse lucht wel lekker blijft circuleren! Horren zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen.

Heeft u ook genoeg gehad van insecten in de zomer? Horren zijn dan voor u de ideale oplossing! Deze is bijna onzichtbaar en een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Zomer voorbij? Dan zijn ze ook zo weer opgeruimd!

Horren zijn er in alle kleuren en maten en stijlen te verkrijgen. Zo kan u veel voordelen hebben aan horren, niet alleen om insecten buiten te houden maar het kan ook nog een toevoeging zijn aan uw sfeer in huis!

Geniet van frisse lucht in huis zonder muggen en andere insecten

Voor elk raam, deur of schuifpui zijn er passende horren.

Onze horren worden op maat gemaakt. Er is in onze winkel een ruime keus uit verschillende soorten horren. Afhankelijk van hoe een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt, kan er worden gekozen voor verschillende opplossingen. Zoals een voorzethor, plisséhor, inzethor of scharnierende hordeur. Wij adviseren graag en laten de verschillende mogelijkheden zien. 

Horren passen prima in een schuifpui, Velux dakraam, draai-/kiepraam of deur. Voor mensen met hooikoorts is er goed nieuws; een hor van speciaal pollengaas houdt ook nog de pollen vast.  En ook voor de kozijen van de hor zijn er verschillende verschillende kleuren mogelijk.

Bekijk ons assortiment horren.

BACK TO TOP