U bent hier: Raam hor>Raam hor
Raamhor en horren voor deur en schuifpui op maat gemaakt en niet duur

Raam hor niet alleen voor het raam, maar ook horren voor schuifpui of deurhor

Heeft u ook genoeg gehad van insecten in de zomer? Een raam hor is dan voor u de ideale oplossing! Deze is bijna onzichtbaar en een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Zomer voorbij? Dan zijn ze ook zo weer opgeruimd!

Een raam hor is in alle kleuren en maten en stijlen te verkrijgen. Zo kan u veel voordelen hebben aan een raam hor, niet alleen om insecten buiten te houden maar het kan ook nog een toevoeging zijn aan uw sfeer in huis!

Geniet van frisse lucht in huis zonder muggen en andere insecten

Voor elk raam, deur of schuifpui is er een passende hor. Onze horren worden op maat gemaakt. Er is in onze winkel een ruime keus uit verschillende soorten horren. Afhankelijk van hoe een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt, kan er worden gekozen voor verschillende opplossingen. Zoals een voorzethor, plisséhor, inzethor of scharnierende hordeur. Wij adviseren graag en laten de verschillende mogelijkheden zien. 

Horren passen prima in een schuifpui, Velux dakraam, draai-/kiepraam of deur. Voor mensen met hooikoorts is er goed nieuws; een hor van speciaal pollengaas houdt ook nog de pollen vast.  En ook voor de kozijen van de hor zijn er verschillende verschillende kleuren mogelijk.

Bekijk ons assortiment raam horren.

BACK TO TOP