U bent hier: Raamdecoratie>Raamdecoratie
Raamdecoratie

Raamdecoratie of binnenzonwering

Vroeger moest raamdecoratie of binnenzonwering vooral functioneel zijn. Tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval. Integendeel. Trendy rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, paneelgordijnen, vlinderjaloezieën of shutters zijn ware interieuritems geworden.

De interieurspecialist van Verf & Wand helpt je bij het maken van de juiste keuze. Welk soort binnenzonwering het wordt en waar het komt te hangen. Ook combinaties van verschillende producten zorgen vaak voor verrassende uikomsten. Zo zijn vouwgordijnen en jaloezieën bijvoorbeeld heel goed met gordijnen te combineren.

Want aan keuze mag het niet onbreken. Ga je voor kunststof, hout, stof of metaal? Je zegt het maar! De keuze in kleuren is zelf nóg uitgebreider. En wil je brede of smalle lamellen? Een sierlijke schulprand langs je rolgodijn? Of een speciale zoom in het vouwgordijn. Verf & Wand levert je precíes wat jij wilt, ook van topmerken als Luxaflex en Multisol. En natuurlijk van ons eigen kwaliteitsmerk dimago®.

Bij Verf & Wand eindigt de service niet met advies over kleuren, soorten en merken. Ook een professionele opname van de maten en de montage behoren tot ónze verantwoordelijkheid. Succes gegarandeerd!

Bekijk ons assortiment raamdecoratie

BACK TO TOP